Az oldal érdeklődés hiányában szünetel. A játéktér továbbra is nyitva marad azok számára, akik szeretnék folytatni játékaikat.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Latest topics
» Sky Palace
Pént. Jún. 01, 2018 2:44 am by Vendég

» Hell or Heaven
Hétf. Márc. 05, 2018 1:02 am by Vendég

» Silhouette frpg
Pént. Márc. 02, 2018 11:02 am by Vendég

» Dust and Shadows
Szomb. Feb. 24, 2018 6:40 am by Vendég

» Aktivitás ellenőrzés
Kedd Feb. 13, 2018 10:11 pm by Farkas

Top posting users this month
Statisztika
Telepes: 14
Rendfenntartó: 4
Bandita: 3
Paiute: 2
É.Shoshone: 0
Ny.Shoshone: 0
Összesen: 12 nő / 11 férfi
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Kedvcsináló

by Farkas

Share | 
 

 Serrif&Lizzie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

avatar


TémanyitásTárgy: Serrif&Lizzie   Vas. Okt. 22, 2017 3:45 am

Ugyan olyan unalmas nap virradt rám, mint az elmúlt egy héten. Nem volt semmi új, ami persze azt eredményezte, hogy minden nap olyan arcot vágtam, mint aki citromba harapott.
Az anyám rosszalló tekintete, amikor megpróbáltam egy-két idegennel szóba elegyedni, egyszerűen kiakasztott, és már nem is volt kedvem velük foglalkozni. Persze azért volt bennem némi félsz is, mert úgy éreztem, mostanában mintha jobban figyelne rám. Szóval minden ami körülöttem zajlott, rossz hatással volt az idegrendszeremre.
Nem kerestem a férfiak társaságát, attól tartva, hogy nevelőm sejt valamit és amíg nem csitul a figyelme irányomba, addig nem is kezdek bele semmilyen parázna játékba.
Ám így is szerettem játszani a férfiak fantáziájával. Volt, hogy kissé túl magasra húztam a szoknyám, hogy megigazítsam a harisnyát, vagy éppen a fűzőm adta meg magát és lejjebb csúszva, nagyobb rálátást engedett a melleimre.
De ez a játék is elég feltűnő lehetett anyámnak, hiszen még mielőtt elment a postára, meghagyta nekem, hogy még véletlenül se álljak szóba a vendégekkel, csak is a legszükségesebb információkat közölhetem és vehetem át.

Ám egy apró reménysugár csillant a szememben, mikor megláttam a Seriffet belépni az ajtón. Igen, első számú szabály, hogy csak és kizárólag idegenekkel teszem meg azt, amit, de senki nem fogja megtudni, ha csak egy kicsit eljátszadozom az ő fantáziájával. Ő nem vendég, vele beszélhetek.

A Seriff, szokásos ruházatában, csizmában lépett be a vendéglőbe, ahol emberek is voltak páran, de engem nem zavart, hatalmas mosollyal közelítettem meg a férfit, mint aki örül, hogy végre társaságra lelt.
- Mi járatban, Seriff? - kérdeztem, ahogy felemeltem egy korsót jelképesen. Hiszen már este van, csak ihat egy-két pohárral. - Édesanyám nincs házon belül, át kellett ugrania a postára, de bizonyára én is segíthetek.
Vissza az elejére Go down
Raymond Norton

avatar
Hozzászólások száma : 18
Join date : 2017. Jun. 12.
Tartózkodási hely : Crazerock Town


TémanyitásTárgy: Re: Serrif&Lizzie   Vas. Okt. 22, 2017 8:42 am

Hosszú napom volt, ahogy mindig. Ugyan mostanában Robertet sok apróság miatt ugrasztottam, még mindig sok a fölösleges teher a vállamon. Például a pár napon belül érkező marshall, akit a hátam közepére sem kívánok. A szomszéd város rendfenntartója szeret visszaélni a hatalmával és imádja, ha elé van tolva minden. Valami fontos dologról akar beszélni velem, legalábbis a táviratban ez állt.
Ugyan azt mondtam, hogy a szomszéd városból jön, de az út mégis meglehetősen hosszú, így biztos vagyok benne, hogy egy-két éjszakát el fog tölteni nálunk. Abban is igencsak biztos vagyok, hogy éppen annyira örülni fog egy előkészített és kifizetett szobának, mint amennyire nem örülne, ha neki kellene szállást keresnie.
Emiatt érkeztem a napom végén vendégszállóba, hogy megbeszéljem a részleteket Margarettel. Amint belépek az épületbe körülnézni sincs időm, mert a Middleton lány azonnal előttem is terem.
-Üdvözletem, Lizzie kisasszony! - üdvözlés után már válaszolnék is a kérdésre, de ő megelőz és közli, Margaret nincs az épületben.
-Értem. Lawrence Finley marshall újra ellátogat hozzánk. - ebből már tudhatja is, hogy mit szeretnék, de azért még folytatom pár szóval a mondandóm - Holnapután estére egy szobát rendbe kellene tenni a számára.
Csak röviden fogalmazok, sosem voltam szószátyár, majd kérdez, ha esetleg nem világos neki valami.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Serrif&Lizzie   Vas. Okt. 22, 2017 7:03 pm

Hát igen, a Seriff mindig is magának való fickó volt. Ahogy eddig láttam, szerette a munkáját, de csak is azt. bár felesége volt, nem sűrűn láttam őket együtt. Ebből is arra tudtam következtetni, hogy nem lehet épp szenvedélyes a szerelmük. Ebből kifolyólag pedig az úr már vagy nagyon rég nem volt kielégítve, vagy titokban ő is meglátogatja néha az örömlányokat. Talán így van egy kis esélyem, hogy némi érzelmet kicsikarjak belőle.
Soha nem láttam, hogy bárkivel is szívesen elcsevegne, inkább közli a tényeket és kész. Most sem volt ez másképp. Invitálásomra, persze nem felelt, amin meg sem lepődtem, viszont nem akartam feladni.
- Értem, emiatt nem kell aggódnia - bólintottam egy nagyot.
Mondjuk azt sem bántam, hogy a marshall idelátogat. Mondjuk ő, ha úgy érzi válogat a pár házzal arrébb lévő bordélyból.
Gyorsan megráztam a fejem a gondolatra, hiszen úgy néz ki, teljesen elment az eszem.
- Nem iszik esetleg valamit? - kérdeztem ismét felmutatva a korsót. - Ha gondolja, várja meg édesanyám, biztos volna mit  közölnie vele is. Csak egy pillanat.
Választ sem várva, azonnal sarkon fordultam, hogy a konyhából előhozzak egy üveg whiskyt és egy poharat. Azonnal töltöttem is, és a kezébe nyomtam. Mondjuk az sem rémlett, hogy láttam volna inni a seriffet, de gondoltam próba szerencse, hátha legalább egy pohár erejéig még itt marad.
Mindeközben míg vártam, zavartan megfogtam egy tincset a hajamból és az ujjamra tekertem, majd elengedtem. Ezt ismételgettem, míg vártam mit szól az invitálásomra. Persze mindezt úgy oldottam meg, hogy ruhám felső rétege valamivel lejjebb csússzon, hogy dekoltázsomra nagyobb rálátást engedjen, mindezt olyan precizitással, hogy teljesen véletlennek tűnt.
Vissza az elejére Go down
Raymond Norton

avatar
Hozzászólások száma : 18
Join date : 2017. Jun. 12.
Tartózkodási hely : Crazerock Town


TémanyitásTárgy: Re: Serrif&Lizzie   Hétf. Okt. 23, 2017 2:42 am

Valamiért azt hittem, hogy Lizzie majd átveszi anyja szerepét és megmutatja a legmegfelelőbb szobákat és rákérdez minden kis részletre a vendég érkezésével kapcsolatban. Ugyan láttam már minden szobát és a marshal sem sem először vendégeskedik majd nálunk, de Margaret sosem bíz semmit a véletlenre. Nagyon kedveli a pontosságot, s úgy véltem, nevelt lánya hasonlóan fog serénykedni, most, hogy anyja nincs háznál, de úgy tűnik most inkább Margaretre hagyja a munkát. Sebaj, egyébként is akartam a nővel beszélni.
Meglep a szőke kérdése, de végtére is, a munkámat ma már elvégeztem és úgyis meg kell várnom a szálló tulajdonosát.
Válaszolnék, de a lány máris sarkon fordul, s nekem már annyi időm sem marad, hogy egy szót válaszoljak. Leemelem a kalapom és megvakarom a fejem. Egy perc sem telik el és már vissza is ér a fiatal Middleton lány, kezében pedig egy pohár whiskey, amit nekem szán.
-Köszönöm. Akkor megvárnám nevelőanyád. - miközben átveszem a poharat, természetesen nem kerüli el a figyelmem a szép dekoltázs, s nem is hagy teljesen hidegen. No de nekem feleségem van! Így aztán igyekszek minden kezdődő pajzán gondolatot kisepregetni a fejemből.
-Khm... Kisasszony, a ruhája.. khm... egy kissé lejjebb csúszott. - úgy gondolom véletlen, s illik neki szólni, ezt meg is teszem, majd beljebb lépek a szobába és valamiféle ülő alkalmatosság után nézek. A szék sarkára akasztom a kalapom, majd lehelyezem magam, hogy kényelmesen elfogyasszam a whiskey-m.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Serrif&Lizzie   Szer. Okt. 25, 2017 8:37 am

Ó igen... A férfiak mind ugyan olyanok, bármilyen jól is teljesítenek a nap nagy részében, legyenek bármilyen hősök, egy szép pár mell láttán máris kisfiúként állnak megtorpanva várva azt, hogy a hatás mindenféle kellemetlen utóhatás nélkül múljon el. Na, meg persze, hogy senki se vegye észre, miféle hatást keltett benne. Pláne olyan férfiaknál, mint a Seriff.
Az, aki nem kapja meg amire a szervezete vágyik, aki elfojtja magában egy ilyen városban... Az tényleg zavarba jön és beindulnak a hormonjai.
Nem akartam messzire menni, nem akartam túl kellemetlen helyzetbe hoznia férfit, de vérszemet kaptam. Ismét túlzottan is előnyben éreztem magam. Tudtam, ha folytatom, megüthetem a bokám, de lássuk be, anyám lánya vagyok, aki pedig nem egy vendéglő vezetője volt.
Mondjuk az nem is kicsit lepett meg, hogy szóvá tette a hanyag öltözékemet. Úgy gondoltam, talán élvezi még egy kicsit a látványt, de nem volt mit tenni, sűrű bocsánatkérések közepette megpördültem, mint aki igenis szégyenlős, hogy megigazítsam.
Amint megtettem, visszafordultam és leültem vele szemben.
- Mondja, kérem, Seriff... hallottam, hogy a környéken valami banditák járnak. Lehet róluk tudni valamit? - kérdeztem ártatlan lelkesedéssel, hogy kicsit csitítsam a férfiban a zavart. Nem szabad semmit sem elsietni, mert nem hiába Seriff, van sütnivalója, lebukni meg nem akarok. Viszont Violettől tanult apró mozdulatokat, amik a legártatlanabbnak tűnhetnek is, bevetésre szántam.
- Még egy kis whiskey-t? - kérdeztem, amint láttam, hogy nem sok maradt a poharába, majd ismét választ sem várva, felé nyúltam, elkaptam a kezét, amiben a pohár volt, és töltöttem.
Éreztem, milyen érdes és záraz a bőre, de emellett meleg is.
- Ne vegye tolakodásnak, de... - nem fejeztem be a mondatot, inkább kivettem a kezéből a poharat, leraktam, majd a kezembe fektettem az övét, hogy a tenyerét megvizsgálhassam. - Ne aggódjon, nem jósolnék - mosolyogtam szelíden rá, közben a tenyerét, gyengéden cirógattam.
Elmerültem a férfi tenyerét vizsgálva. Megérintettem azt a részt, ahol a gyeplő már jócskán kikészítette a bőrt.
- Ne haragudjon - húzódtam el tőle, elengedve a kezét. - Csak tudja, nem sűrűn találkozok egy sokat látott férfi tenyerével.
Ami persze nem teljesen igaz, de ezt neki nem kell tudnia. Az egész csupán újabb színjáték, csakhogy tudjam, miként reagál egy fiatal lány érintésére, aki még az imént a melleire engedett rálátást.
Vissza az elejére Go down
Raymond Norton

avatar
Hozzászólások száma : 18
Join date : 2017. Jun. 12.
Tartózkodási hely : Crazerock Town


TémanyitásTárgy: Re: Serrif&Lizzie   Szer. Okt. 25, 2017 10:38 pm

Én úgy vélem, hogy jól megvagyunk a feleségemmel. Ugyan az igaz, hogy az intimitás nem része minden egyes napunknak, de én azért szeretem őt. Sok a munkám, sokszor vagyok fáradt, de úgy gondolom, hogy ő mellettem áll és én őmellette.
Soha sem jutott még eszembe, hogy eljátszadozzak a bordély népségével, főleg, hogy a nagy részük kifejezetten csúnya látvány a számomra, nem is beszélve a betegségekről, amiket gyűjtögetnek.
Viszont azt sem gondoltam volna, hogy egy ilyen szép és fiatal lány keblei el tudják vonni a figyelmem és zavarba tudnak hozni. Márpedig így volt és szégyenemben inkább elfordultam és leültem valahová a whiskey-m társaságában. Sejtettem persze, hogy követni fog, ami alapvetően nem volt probléma, de oda kellett figyelnem magamra. Még pár ilyen "véletlen" és látható lesz az izgatottságom, aztán pedig mosolyoghat rajtam az egész város. Márpedig egy seriffnek ez nem túl előnyös...
-Az az átkozott Jericho megint ide tolta a képét. De addig éljek, egyszer kötelet rakok végre a nyakára! - válaszolom, miután a kisasszony lehelyezte magát velem szemben. Örültem a kérdésnek, mert így már el is felejtettem az előbbi szép látványt. Jericho gondolata mindig teljesen felmérgel, ami kitöröl minden egyebet a fejemből egy rövid időre.
Meghúztam az alkoholt, s ugyan még maradt egy kortynyi, Liz gondoskodott róla, hogy még véletlenül se ürüljön ki teljesen a pohár. Nem várta meg a válaszom, pedig nem biztos, hogy kértem volna többet. No de egye fene, ez még nem árt meg!
Aztán újra megszólalt, és újra nem várta meg, amíg bármit is mondanék. Letette a poharam és a tenyerem kezdte nézegetni. Rámosolyogtam, amikor említette, hogy nem jósolna. Sosem hittem a kuruzslókban, nem is igazán tűröm meg a városomban őket.
Szóval hagytam a szőke szirén, hogy vizsgálgassa a tenyerem, majd úgy tűnt, hogy ez neki nem elég és cirógatni kezdte.
Az én tenyerem tényleg érdes és megviselt volt, emiatt a gyöngéd érintéseket már alig-alig éreztem vele. Azt azért éreztem, hogy az ő ujjai kifejezetten puhát és jól esik a cirógatás. Egy pillanatra elmélyedtem az érzésben, de aztán újra eszembe jutott, hogy engem várnak otthon. Már épp elhúztam volna a kezem, amikor végre abbahagyta a kínzást.
-Semmi gond. Megértem. - csak ennyit mondtam, majd zavartan néztem körbe a helyiségben. Egyrészt azért, hogy lássam hányan vannak még itt rajtunk kívül, másrészt azért, hogy megjött-e már Margaret.
-Vajon merre kószál édesanyád? - kérdem a lányt, aki minden alkalommal, amikor idejövök, olyan érzéseket vált ki belőlem, amilyeneket már rég éreztem. És ez mélyen belül megrémít, azt hiszem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Serrif&Lizzie   Szer. Dec. 20, 2017 9:00 pm

Talán túl nagy fába vágtam a fejszém, mikor a seriffel akartam kezdeni, és igen, itt volt az ideje leállni, de nem akartam. Kihívás volt számomra a férfi, egy tiltott gyümölcs. Talán ha túl gyorsan haladok, eltaszít és kész, vége az egésznek. Talán rá tudom venni, hogy ne áruljon el anyámnak, de ha kicsit húzom még az idegeit, beadhatja a derekát.
Reméltem, hogy anyám még elidőzik, hogy nem tér haza még jó ideig, hogy nem fog közénk állni.
Mikor a banditákról beszélt, halványan elmosolyodtam, hiszen heves érzéseket mutatott egy pillanatra a férfi, aminek köszönhetően elfelejthette zavarát, még ha csak egy kicsit is.
Végül csak nem bírtam magammal, muszáj volt megérintenem, már csak azért mert Violet tanítása szerint egy apró érintés is felkeltheti egy férfi vágyát. Jól megnéztem a kezet, cirógattam és éreztem, láttam, nem volt számára közömbös a tettem.
De ahogy elengedtem, láttam, hogy inkább menekülne már, minthogy belemenjen a játékba. Sóhajtottam egy nagyot és megráztam a fejem.
- Nem tudom - néztem rá őszinte sajnálattal. - Általában csak egy órácskára szokott elmenni. Ha gondolja, megmutatom önnek én a szobát és akkor hamarabb mehet haza a feleségéhez - mosolyogtam rá, immár kedvesen és fel is álltam. - Aztán összeírhatjuk, miféle szolgáltatást szeretne még a Marshall úrnak.
Úgy tudom, ezt szokták csinálni anyámmal is. Bár a részletekbe sosem kapok betekintést anyámtól, de a szobát mindig én készítem elő, így tudom melyik az.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Serrif&Lizzie   

Vissza az elejére Go down
 
Serrif&Lizzie
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vadnyugati Krónikák :: Szabadidő :: Archívum :: Játékok :: Crazerock-
Ugrás: