Az oldal érdeklődés hiányában szünetel. A játéktér továbbra is nyitva marad azok számára, akik szeretnék folytatni játékaikat.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Latest topics
» Sky Palace
Pént. Jún. 01, 2018 2:44 am by Vendég

» Hell or Heaven
Hétf. Márc. 05, 2018 1:02 am by Vendég

» Silhouette frpg
Pént. Márc. 02, 2018 11:02 am by Vendég

» Dust and Shadows
Szomb. Feb. 24, 2018 6:40 am by Vendég

» Aktivitás ellenőrzés
Kedd Feb. 13, 2018 10:11 pm by Farkas

Top posting users this month
Statisztika
Telepes: 14
Rendfenntartó: 4
Bandita: 3
Paiute: 2
É.Shoshone: 0
Ny.Shoshone: 0
Összesen: 12 nő / 11 férfi
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Kedvcsináló

by Farkas

Share | 
 

 John Bradford

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
John Bradford

avatar
Hozzászólások száma : 4
Join date : 2017. Oct. 25.
Tartózkodási hely : Nevada állam szerte


TémanyitásTárgy: John Bradford   Szer. Okt. 25, 2017 1:11 pm


John Bradford

Név: John Senan Bradford

Becenév: John

Kor: 27

Csoport: Telepes

Foglalkozás: Fejvadász

Avatar: Charlie Hunnam


Személyiség leírása

Nem könnyű engem megismerni, ugyanis nem adom könnyen magam. Az ismer csak igazán, aki kellően kitartó. Nagyon keveseknek adom meg a lehetőséget, hogy igazán az életembe lássanak és annak részévé váljanak.
Titokzatos vagyok. Oké, ezzel nem mondtam újat, mert épp az imént utaltam arra, hogy nem nyitok akárki felé. De hogy megspékeljem picit, tényleg nem szeretek semmit nyíltan sem mondani, sem cselekedni. Ennél talán idegesítőbb nincs is, főleg ha nincs idejük találgatni. Híve vagyok az egyenes beszédnek, de szeretem tesztelni az emberek reakcióit, vagy hogy ki milyen hamar veszi a lapot. Sajnálom, szeretem tanulmányozni a körülöttem lévőket.
Elkötelezett és kitartó vagyok azzal kapcsolatban,  amit vagy akit szeretek. Nem kenyerem az, ha hátba döfök valakit, sem az, hogy eláruljam, bemártsam. Nem riadok vissza a kétkezi munkától, mivel bármikor fordulhat rosszabbra az élet és a csekély lehetőség is elvészhet. Voltam már tanúja annak, hogy vált a hamuval egyenlővé egy élet munkája.
A jó állóképesség is jellemző rám. Ezzel profitálok a legjobban. Nálam tényleg majdnem a végtelenségig lehet feszíteni. Sokszor már a határaimat feszegetem, de egy ilyen világban ahol ember embernek ellensége, farkasa, csatlósa, egyszóval nem igazán lehet meghatározni mije, akkor jó tudni, mi magunk meddig mehetünk el. De erről tesz nagyban a jó koncentrációkészségem  is. Ha cselekedni kell, arra figyelek, semmi más nem zökkenthet ki, hisz akár egy élet is múlhat hajszálon.
Az életet kritikusan szemlélem, adok-kapok alapon vetek számot a mindennapjaimról és várom a holnapot, hogy túléljek. Nincs mit veszítenem, csak a túlélés, a megélhetés a tét. Talán épp ez tesz egy kissé veszélyessé. Egyszer már elvették tőlem mindazt, mi fontos nekem, egyszer már sebeztek meg annyira, hogy felbőszült vadként rontottam rá életem elkeserítőjére. Pontosan tudom azt, hogy nem csupán a rézbőrűek szúrhatnak hátba, de a saját honfitársaim aljas viselkedése még jobban tud fájni.


Előtörténet

Katona voltam világ életemben, katona szerettem volna lenni egészen kiskoromtól kezdve. Édesanyám folyton óvott, beteges kisfiú voltam. Mindig óva intett, csak mértékkel azokkal a vágyakkal, ugyanis olyat kívánok, ami sokaknak szükséghelyzet, ami sok lemondással jár, ami talán örök nyomot hagy az életemen. Itt ha egy mesterséget megtanulsz, nincs mód időben elsajátítani még egy másikat. Ha egyet tökélyre csiszolsz, hiába próbálsz meg egy teljesen új utat bejárni, sosem lesz annyi idő már mindazt a tudást elsajátítani, amit hajdanán egy egész gyermekkor fedett le. Tudniillik a kölyök megfigyel, próbálgat, aztán tökélyre csiszolja a tudását. Lőni tanultam meg életemben először nyolc évesen, mindemellett ismerkedtem a birkózás fogásaival. Angliában azt mondják, ez a sportág a gazdagok szórakozása, itt az élet egy kapaszkodóköve. Szőrén ültem már idejekorán a lovat, ahogy később lóról lőni is megtanultam. Kicsit talán ismerkedtem a kardforgatás művészetével is, hisz katonáknak alapfelszereléshez tartozott.
Beváltottam az álmom, katona lett belőlem. Új életem immár a cölöpökre vert és felerősített erődben kezdődött meg a többi újonccal együtt. Nem maradtunk sokáig egy helyen, olykor hetek, hónapok után átvezényeltek minket egy másik táborba, ahol épp szükség volt erősítésre. Ismerkedtem a harccal, a puskaporos illattal, a mocsokkal keveredő vérrel és a fájdalommal. Lőttek meg, de a golyó épp csak súrolta a karomat. Máig nyomát viselem. Voltam életveszélyben is, de nagyszerű kezekbe kerültem. Egy doktor látogatta gyakorta az erődöt, főleg olyan időben, amikor összecsapások zajlottak az őslakosokkal. A doktornak volt egy segítőkész lánya is, akibe hamarjában beleszerettem. Érzéseim nem maradtak viszonzatlanok, a doktor pedig áldását adta a frigyre. Két fiú született a házasságból, huszonöt éves koromra pedig a doktor által előállított papírral leszereltem.
Épült a ház, még támogatást is kaptunk, a fiúk pedig csak nőttek. Minden jól alakult, azt fontolgattam talán felcsapok fejvadásznak, úgy keresem meg a mindennapokra valót. Úgy hittem, hogy végre kerek az életem, a katonaság pedig már csak egy múltbéli emlék marad. Tévedtem. Túl nagy fába vágtam a fejszém egy alkalommal, amikor jókora összeget akartam szakítani. Olyan személyt öltem meg, akit köröztek, a pénzjutalommal hazatérve pedig remek napot könyvelhettem el. Éjszaka arra ébredtem, zajonganak. Azonnal talpra szökkentem épp csak felocsúdva álmomból, hogy az ablakhoz rohanjak, honnét jön ez az irtózatos ordítozás. Egy feltételezhetően törvényen kívüliekből álló csapat ordítozott és lövöldözött az égre. Akkor még nem sejtettem, hogy a gyanúm beigazolódik, hogy az éjszaka végzetes lesz. Kicsaltak a házból, de nem volt más választásom, meg kellett védjem a családom. Puskával lőttem rájuk, de többségében lévén elfogtak, leütöttek, a házat pedig felgyújtották. Minden bejáratot, ablakot eltorlaszoltak, hogy a családom ne tudjon menekülni. Tétlenül kellett végignézzem, ahogy minden odavész, ami fontos volt nekem. Hiába próbálkoztam kitörni, szabadulni, berohanni, már csak akkor engedtek el, amikor a hatalmas lángok a tetőt nyaldosták. Vége volt akkor mindennek.
Élve hagytak, ennél nagyobb büntetést nem is kaphattam volna. A családom, a házam oda lett. Földem ugyan volt, de már nem vágytam arra, hogy ott éljek, minden arra az éjszakára emlékeztetett.
Nem emlékszem igazán mi történt az események után következő hetekben, az emlékeim teljesen elhalványultak. De egyesek azt mondják olyan voltam, mint egy megveszekedett őrült. Egyesével levadásztam a bandatagokat és senkit nem kíméltem, aki ott az utamba esett. Nem vagyok rá büszke, nem tudja senki. Odébb álltam, mint a homokvihar a szikár pusztán. Az életem most már talán helyre billenni látszik, de a sebek belül még mardosnak. Jó nekem ez az életmód, bitóra juttatni vagy saját kezűleg kivégezni azt aki rászolgált mindenfajta felelősségre vonás nélkül. Csak a pénzzel nem tudom mit kezdjek, olykor elkockázom, olykor sokat iszok, vannak a nők, meg még Isten tudja mire pazarlom. De egyelőre nem bízok egy fehérnépben sem, még nem léptem túl a küszöbön.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Farkas

avatar
Hozzászólások száma : 106
Join date : 2013. May. 23.


TémanyitásTárgy: Re: John Bradford   Csüt. Okt. 26, 2017 2:55 amÜdvözöllek Crazerock-ban, John!

Egy nagyon jól felépített karaktert hoztál közénk, és aminek külön örülök, hogy a jellemed is gyönyörűen ki lett dolgozva. Az írásod nagyon tetszett, szívesen olvastam volna még akár oldalakat is rólad. Iszonyúan sajnálom azt a szörnyűséget, amit családoddal tettek, pedig célokkal teli életed egy feleséggel és gyermekekkel megkoronázni nagyon szép. Ám úgy tűnik alábecsülted ellenfeleid, s most ezzel a fájdalommal kell élned. Örülök azonban, hogy valamelyest sikerült talpra állnod és nem uralkodott el feletted az alkohol és a drogok.
Elfogadlak természetesen, már mehetsz is játszani! A seriffel pedig remélem lesz kedved összefutni majd a jövőben. Smile

FarkasVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vadnyugatikronikak.hungarianforum.com
 
John Bradford
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vadnyugati Krónikák :: Karakterek :: Elfogadott előtörténetek :: Telepesek-
Ugrás: