Az oldal érdeklődés hiányában szünetel. A játéktér továbbra is nyitva marad azok számára, akik szeretnék folytatni játékaikat.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Latest topics
» Sky Palace
Pént. Jún. 01, 2018 2:44 am by Vendég

» Hell or Heaven
Hétf. Márc. 05, 2018 1:02 am by Vendég

» Silhouette frpg
Pént. Márc. 02, 2018 11:02 am by Vendég

» Dust and Shadows
Szomb. Feb. 24, 2018 6:40 am by Vendég

» Aktivitás ellenőrzés
Kedd Feb. 13, 2018 10:11 pm by Farkas

Top posting users this month
Statisztika
Telepes: 14
Rendfenntartó: 4
Bandita: 3
Paiute: 2
É.Shoshone: 0
Ny.Shoshone: 0
Összesen: 12 nő / 11 férfi
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Kedvcsináló

by Farkas

Share | 
 

 Bordély

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

avatar


TémanyitásTárgy: Bordély   Csüt. Jún. 06, 2013 7:56 am


Mert ilyen is kell Razz


A hozzászólást Szellem összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 01, 2013 5:20 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Vendég

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Bordély   Pént. Jún. 28, 2013 8:01 am

~ Serafina ~

Hm, csodálatos nap arra, hogy tiszteletem tegyem a városban, a táborban lévőknek mondom is, hogy hová megyek, öten követnek az erdő széléig, és ott hagyom őket hátra, ha menekülnöm kell, akkor innen még tudnak fedezni, annyira nincs messze, és persze a legjobb lövészeimet hozom magammal, nem bízok semmit a véletlenre. Szokás szerint bőrnadrágot viselek, sarkantyús csizmával, és egy egyszerű barna szarvasbőr inget, most nem kockásat, és a kendőmet is hátrahagyom. Egyszerű bár kissé viseletes kalapot nyomok a fejemre, és egy foltos kancán indulok neki hogy végre lazítsak egy kicsit, mert hogy ez is kell. Nem tervezek semmi különösebb felfordulást, csupán besurranok a városba, a kedvenc bordélyomba, némi szeretetre vágyom, amit csak a nők adhatnak meg. Bár hogy mennyire szeretnek... ameddig a pénzem tart, de hála a nem túl becsületes életmódomnak, abból van bőven, így megengedhetem magamnak, ahogy az embereim is gyakran járnak erre, én is sűrűn megfordulok itt. Férfi vagyok én is, vannak vágyaim, amikre gyógyírt keresek. Magabiztos, határozott léptekkel indulok el és nyitok be, hogy aztán a madame elém is álljon hogy milyen igényeim vannak. Fiatal lányt kérek, korban hozzám illőt, mire a fenti emelet második szobájához irányít, egy Serafina nevű lányhoz. Remek, egy érmét dobok oda neki, és felfelé veszem az irányt, hogy benyissak a kettes számú szobába, ahol egy valóban fiatalka, de mégis csinos lány vár rám.
- Serafina, ugye? - érdeklődöm, ahogy beljebb sétálok, és behúzom az ajtót magam mögött. Az sem zavarna ha nem ő lenne az. Szép, és kell nekem, ennyi elég is.
Vissza az elejére Go down
Vendég

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Bordély   Pént. Jún. 28, 2013 11:19 am

Egész jó napnak ígérkezik a mai is. Mióta engedélyt kaptam én is arra, hogy a férfiak igényeit kielégítsem, egyszerűen úgy éreztem, hogy minden nap tökéletes. Mások ferde szemmel nézik ezt a munkát, de én ebben találtam meg a helyem. Nem tagadom, néha amikor elnézem a leendő kuncsaftomat, eléggé megbotránkozok. Mindig vannak jó és rossz emberek, akikkel a következő alkalomkor jobb lenne elkerülni, de igazából úgy fogom fel ezt az egészet, hogy kölcsönösen kihasználjuk egymást. Emberek vagyunk, mindannyiunknak megvannak a magunk igényei. Szeretem az élvezeteket, és ezt nem is tagadom. Szeretem azt a reakciót, amiket a férfiakból váltok ki és minden mást, amit ők okoznak nekem. Volt már pár partnerem és lassan kezdem úgy érezni, hogy ez sem elég.
Aznap, még nem akadt partnerem, és már kezdtem azt hinni, hogy csak én maradok ki, hiszen a többi lány, már vagy két kört is levert ma. Nem sokára fellépésem is lesz, ezért gondoltam, hogy ezen a napon, már nem lesz senki, akivel összetúrhatnám az ágyneműt.
Egy egyszerű, fehér hálóingben ülök az asztalom előtt és próbálom kitalálni a mai fellépésre szánt sminkemet, mikor nyílt az ajtó és egy igen jóképű fiatal férfi lépett be, a nevemet kérdezve.
- Igen, én vagyok Serafina - mondtam enyhe döbbenettel, pedig ilyenkor a jól megérdemelt és elengedhetetlen csábító mosolyomat kellett volna bevetnem. Azon lepődtem meg, hogy Elza hozzám küldte, mikor tudja, hogy nemsokára énekelnem kell odalent.  Pedig ez az ember nem olyannak tűnt, akivel túl gyorsan végezni szeretnék.
Végül kicsit elszontyolodtam, hiszen már csak a férfi fellépéséből láttam, hogy ezt a menetet nagyon el akarom húzni. Nem minden nap sétál be a szobámba egy ilyen pasas. Ha a lányok ezt látnák, megenné őket a sárga irigység.
Végül csak észre vettem magam és egy kedves mosoly terült el arcomon.
- Jöjjön beljebb! - intettem neki és visszafordulva a tükörhöz elkezdtem leengedni a hajam, ami eddig egy kontyban volt a tarkómon. Nem tudtam pontosan, hogyan is kezdjek bele. Eddig teljesen egyértelmű volt, hogy mit kellene tennem, de a hirtelen felbukkanás kizökkentett. Na, most mi tévő legyek?
Aztán mint valami isteni sugallat, végre megvilágosodtam. Csábító mosolyra húztam a szám, majd újra a férfi felé fordultam. Több szóra már nem akartam a pazarolni az időt, inkább lassan odaálltam elé, és finom, értő kezekkel gombolom ki az ingét.
Mosolyom, csak még szélesebb lett, amint feltárult előttem a férfi mellkasa, amit muszáj volt megérintenem. Mindkét kezemmel az ing alá nyúltam, végigsimítottam a mellkasán egészen a válláig, onnan pedig le a két karján, ezzel kényszerítve az inget, hogy elhagyja a férfi testét. Ez után, lassan nyakához hajoltam, és csókolni kezdtem először csak finoman, aztán már kicsit meg is haraptam, de nem erősen.
Vissza az elejére Go down
Vendég

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Bordély   Szer. Júl. 31, 2013 4:17 am

Wendy & NickSzinte berobbantam a bordély ajtaján nyomomban a zavart férfival. Lenge ruhájú hölgyek fogadtak bennünket, persze mindegyiküket ismertem.
- Elza hol van? - kérdeztem tőlük, már is rámásztak Nickre.
- No no ő az én kuncsaftom - csaptam rá az egyik kezére mire szomorúan nézett rám.
'-Ne csináld Wen. Mi szívesen ellazítjuk...- kacsintott rá a szőkeség. Végül úgy döntöttem, hogy hagyom. Majd Nick megvédi magát ha akarja, addig is helyet foglaltunk. Én egyedül Nick meg a majdnem pucér hölgyekkel közrefogva. Nem mondom, hogy nem zavart... de ki vagyok én, hogy megszabjam neki kivel, mikor és mit csinálhat? Elza érkezését már messziről hallottam, a nevemet kiabálta.
"- Wendy az én kis csillagom, többet keresel nekem mint a legnagyobb hivatásos sztárom -  ért oda hozzánk majd kövérkés kezeivel megcsipkedte a képemet aztán megragadta a karom és felrántott a kopott fotelból.
"- Megint egy kuncsaft? Neki könnyen találunk valakit... - kacsintott a dundi nő Nickre, a férfi tekintetén elnevettem magam.
- Nem Elza csak szállás kéne - haraptam az alsó ajkamba mire az asszony hangos nevetésben tört ki.
"- Megint nem találsz haza mi? Mennyit ittatok ti? Ejnye...- rázta a fejét a temperamentumos, dúskeblű nő majd intett Nicnek.
"- Na hát rendben. Egy szabad szobám az van, az a tiéket lehet. Feltéve ha az úrfi nem akar mégiscsak az egyik virágszálunkkal tartani - látta meg az üzlete Elza a velem érkező Nickben is. Vérbeli madame.
Vissza az elejére Go down
Vendég

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Bordély   Szer. Júl. 31, 2013 6:30 am

Először nem ismertem fel az épületet. Férfiasan bevallom: sohasem jártam itt. Kisvártatva kiderült, hogy miért nem: ez egy bordély. Elképedtem. Wendy komolyan erre adta volna a fejét? Azért ez még tőle is durva lett volna.
Ahogy beléptünk az épületbe, szebbnél-szebb kiéhezett leánykák vettek körül, Wendy pedig egy tenyeres-talpas hölggyel diskurált. Lassan, de biztosan felfogtam, hogy ez egy bordély. Akkor azért volt számomra ennyire ismeretlen. Sosem fizettem a nők szolgáltatásáért. Most meg rámtámad egyszerre 90 szexy de pénzéhes bige . Teljesen kétségbeestem. Felemeltem a kezeimet, mint akit épp letartóztatnak.
- Lányok-lányok! Nincsen pénzem, hagyjatok! - visitoztam szinte férfiatlanul. Igen, az az alkohol - WEEENDY!!! - megragadtam a karját és magam elé húztam. - El akarják venni a pénzem! Wendy elintézte, hogy ne rajtam csüngjenek a leánykák és én hálás szemekkel néztem rá. Most, hogy nem éreztem magam és a vagyonom fenyegetve, egyből megjött a bátorságom.
- Pedig aztán ha tudnák, hogy egy peták sincsen nálam.. - közben a kövér nőre mosolyogtam, akinek a szemében a bujaság tüze égett. Mindjárt hányok. Azért szépen bemutatkoztam.
- Nick vagyok, szép estét!
Fúj az a nézés, érzem, hogy meg akar erőszakolni. Weeeeendyyyy!
Vissza az elejére Go down
Vendég

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Bordély   Szer. Júl. 31, 2013 7:40 am

Nick segélykérő hívásokat küldött felém de úgy gondoltam még egy darabig had szórakozzon. Vagy inkább én szórakoztam jól azon, hogy kivételesen menekült egy csorda nő elől? Talán...
- Elza, nincs valami jó szíverősítőd? - kérdeztem mire a nő szeme felcsillant.
'- Hogy ne lenne drágám. Lányok, kísérjétek fel az úriembert a szobájába majd Wendy is utána megy - legyezgetett a kupi vezetője majd megragadta a vállam és az irodája felé vette az irányt. A hátam mögött még vetettem egy utolsó pillantást Nickre aztán befordultunk a folyosó sarkán.
'- A szobátok fent lesz az emeleten de előbb - azzal Elza benyúlt az íróasztalának fiókjába és átadott nekem egy laposüveget. Jól meghúztam majd visszaadtam neki.
'- Hol szerezted ezt a szemrevaló fiatalembert? - érdeklődött miközben bevágta magát a fotelba, szipkájába cigaretát tömött és rágyújtott.
- Régi jó barát - mondtam legyintve mire Elza felvonta a szemöldökét.
'- Átlátok rajtad Wendy. Mióta csak beléptetek rád sem ismerek. A vérmes üzletasszony aki a férfiak vágyait meglovagolva tör a csúcsra... őt sehol nem láttam - itt hümmögve megrázta a fejét.
'- Ne csinálj hülyeséget Wendy. Úgy kell neked egy férfi mint egy púp a csinos hátadra - figyelmeztetett mire bólintottam.
- Tudom Elza, ne aggódj még sokáig az üzlettársad leszek - kacsintottam a nőre mire jóízűen alkacagta magát. Elcsakliztam a laposüvegét, ő intett nekem s én kisétáltam az irodából. Úgy ismertem már ezt a házat mint a tenyeremet, van egy vendégszoba. Remélem azt kapjuk. Felsétáltam a lépcsőkön egészen a második emeltig. Messziről hallottam a nőkkel viaskodó Nicket, a vendégszobát kapjuk.
- Lányoook! - ordítottam el magam egész határozottan amint feltűntem az ajtóban.
- Elza azt kérte most már hagyjatok magunkra és hozzatok nekem egy hálóinget meg törölközőket, hogy lezuhanyozhassunk - adtam át a nem létező parancsokat. Ezek a lányok szépek voltak de ugyanakkor igen buták azért kapásból kirohantak hálóinget meg fürőruhát keresni. Én besétáltam a szobába s behajtottam az ajtót, szándékosan nem csuktam be, hogy ha hozzák a cuccokat be merjenek nyitni. Bár az is tény, hogy ezeket a csajokat nem mondanám szívbajosnak. Benyitnak ők bármit is hallanak...
- Ne haragudj, hogy magadra hagytalak a hiénákkal - villantottam fogpaszta vigyort Nickre miközben nyújtóztam egyet. A szobában egy darab másfél személyes ágy volt, egy lámpa, egy asztal fotellel meg egy szobainas. Majd valahogy összehúzzuk magunkat.
Vissza az elejére Go down
Vendég

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Bordély   Szer. Júl. 31, 2013 8:02 am

Wendy továbbra is a nővel volt elfoglalva és az utasítást meghallva a sok leányzó sikítozva rángatott fel a lépcsőn egészen a szobába. Alig láttam valamit a szememtől, mert mindenhol csak hosszú színes hajzuhatagokat láttam. Valahogy eljutottam az ágyig, itt pedig alig bírtam a saját seggemen ülni, annyira körbevettek. Az egyik az ölemben, a másik a hónom alatt. Esüszöm ha megpiszkálnám a fülem, ott is találnék egy csajt. Megőrülök. Csak a pénzemet ne vegyék el.
Wen szerencsére megjött, ó az én megmentőm. Leteremtette rólam a csajokat és kiadta nekik az utasításokat. Én megtépázva zihálva nyúltam el az ágyon.
- Soha nem örültem még így, ha leszállnak rólam- vigyorogtam rá. Most volt az első alkalom, hogy végig tudtam nézni a szobában. Tényleg épp annyi dolog volt itt, amennyi egy jó szexhez kell. Ágy és egy vagy több nő.
Nyugalmunkat hamar megzavarták a vihogó hajas csajok. Nagyot sóhajtottam és már készültem a halálra, de csak a törülközőket és a hálóinget rakták le az ágyra, majd csivitelve tovább álltak. Azon gondolkodtam, minek legalább 6 lány ennyi cucc felhozásához? Talán ők is sokat ittak.
Megfogtam a hálóinget és magam elé próbáltam, iszonyatosan rövid volt és áttetsző.
- Wendy, szerintem ez kicsi rám. - néztem rá teljesen komoly szemekkel. Wen felhúzott szemöldöke árulta el, hogy ezt nem teljesen nekem hozták. Ekkor odadobtam neki - Na de persze, ez nem az enyém.Ezután a törülközőhöz nyúltam. Felpattantam az ágyról és intettem Wennek, hogy elmegyek lemosakodni. Addig öltözzön át.
Vissza az elejére Go down
Vendég

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Bordély   Szer. Júl. 31, 2013 8:17 am

Nem hagytak bennünket sokáig kettesben, rövidesen megérkezett a hálóing és a törölközők. Nos a hálóing... igen. Nick először azt hitte az övé mire értetlenül bámultam rá. Azt hittem csak viccel pedig nem így volt, végül felsóhajtottam és elmagyaráztam neki, hogy ez nem teljesen az övé. Miután felfogta már ment is zuhanyozni. Ezen kénytelen voltam elmosolyodni, aranyos volt. Vagyis NEM Wendy, nem aranyos. Szedd már össze magad!
A kezembe vettem az aprócska anyagdarabot és lesétáltam Elzahoz, hogy intézzen már nekem valami élhetőbbet. Nem sz€xelni akarunk hanem aludni. Végighalgattam a papolását arról, hogy ezt én ne akarjam neki bemesélni ám végül csak elő került egy szemérmesebb darab. Gondolom ezt a kevésbé bevállalós lányoknak tartogatták, bár ha már kurtizán az ember nem értem hova szemérmeskedik. Nem mindegy akkor már?
Eme eszemfuttatás közepette értem vissza a szobába, Nick még nem jött ki úgyhogy elkezdtem kiszedegetni a hajamból a hajtűket. Nagyon ritkán hordtam kiengedve a loboncot mert egészen a fenekemig ért és ez igazán zavaró volt a mindannapjaim során. Még a felét sem szedtem ki a hajtűknek mikor Nick megérkezett.
- Hát ezt jól elhúztad. Mivan elaludt a kádban kisasszony? - kérdeztem nevetve majd felkaptam a magam törölközőjét meg az új hálóinget és váltottam Nicket. Nagyon elememben voltam. Odabent kiszedtem a hajamból minden cumót majd lezuhanyoztam, ezt követően felvettem a hálóinget. Nos igen... még combközépig sem ért de legalább nem volt átlátszó. Ezután lemosta az arcomon lévő összes trutyit, kicsit meztelennek éreztem magam a smink nélkül de ennek ellenére szerettem ezt az érzést. Ritkán adatott meg, hogy így tudjon lélegezni a bőröm. Na meg sokkal angyalibb lett tőle az arcom is. Végül megfésülködtem a fürdőszobában talált egyik fésüvel s visszasétáltam a szobába.
- Sokat bajlódtam a fűzővel. Itt henyélsz a helyett, hogy segítettél volna -  ráztam meg a fejem pakolászás közben, persze csak viccelődtem.
Vissza az elejére Go down
Vendég

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Bordély   Szer. Júl. 31, 2013 7:24 pm

A víz nagyon jól esett. Igazából már napok óta vágytam egy kiadós fürdőre. Ledobáltam magamról a ruháimat és bevetettem magam a kádba. Elnyújtóztam benne, amennyire csak tudtam, bár viszonylag kicsi volt. Egy merő koszt tudtam lemosni magamról. Igénytelen egy pasas vagyok.
Még órákon keresztül fetrengtem volna, de kihűlt a víz. Lusta voltam újramelegíteni, szóval inkább kiszálltam. A törölközőt a derekamra kötöttem, hanyagul a földre dobott ruháimat ott is hagytam. Kit érdekel az most? Kiléptem a fürdőből, Wen megjegyzésére egy halvány mosoly volt a feleletem. Csurom vizes hajamba túrtam, közben Wen sajátos rituáléját figyeltem. Hogy ezek a nők mennyit tudnak szenvedni a kinézetükkel...
Ezután ő váltott fel engem a fürdőben, addig én felvettem egy alsógatyát és elhenteregtem az ágyon. Ekkor szúrta ki a szemem az az itóka, amit a madametól szerezett. Nem bírtam ellenállni a kísértésnek és egy kiadósat húztam le belőle. Nagyon jól esett és kezdtem magam megint kicsit illumináltnak érezni.
Nagyjából egy óra hosszának éreztem, amíg Wen egyedül hagyott a piával. Nem sokat hagytam szegénynek, biztos szomorú lesz. Jajj.
Valami angyalt véltem látni, amint kijön a fürdőből. Fehér, valamit alig takaró kis kombinéban, bársonyos, gyönyörű hosszú hajjal és bájos arccal. Egy ideig csak bámultam ki a fejemből, hogy ez meg hogy az istenbe került ide és mit csinálhattam? Én leszek az új Mária és meg kell szülnöm egy új Jézust, vagy mi van? Ismerős volt a hangja, aztán lassan minden kitisztult. Sosem láttam még ilyen egyszerűnek, természetesnek Went. De még ilyen gyönyörűnek sem.
Felültem az ágyon, megfogtam az egyik kezét és odahúztam magamhoz pont a két szétterpesztett lábam közé, háttal. Megfogtam meztelen vállait és az arcához hajoltam hátulról.
- Minek neked az a sok cicoma? Csodaszép vagy így.
Vissza az elejére Go down
Vendég

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Bordély   Szer. Júl. 31, 2013 9:16 pm

Nick már megint túl közel merészkedett hozzám.
- Köszönöm Nick de ez az imázsom része. Szóval igenis kell -  jelentettem ki ellentmondást nem tűrő hangon. Oldalra fordítottam a fejem, hogy a szemem sarkából rá tudjak nézni. Ekkor megéreztem a lehelletében a whisky illatát.
- Nagyon sunyi a képed... te ittál a piámból! - förmedtem rá majd úgy intéztem, hogy meg tudjak fordulni s már rá is löktem az ágyra. Fölémásztam és lefogtam a kezeit.
- Ez egy kínvallatás. Hallani akarom mi történt a whiskymmel - hajoltam fölé, szédültem mint a fene ezért kicsit álomba illő volt a dolog. Arról nem is beszélve, hogy nos... hát rajta ültem. A szemei, a majdnem teljesen mezítelen izmos teste, a vizes és kócos haja ez mind így egyben sok volt a józan Wendynek. A testem felforrósodott, a szívem hevesen lüktetett, beharaptam az alsó ajkam. Térj már észhez Wendy, az Istenit!
- Ki kell engesztelned - hajoltam vészesen közel hozzá. Hajam fátyolként takarta el a világ elől szégyentelen közelségünket...
Vissza az elejére Go down
Vendég

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Bordély   Szer. Júl. 31, 2013 9:48 pm

Ajaj! Wen felfedezte a mocskos kis titkom. Most aztán meg leszek büntetve.
Alig szaladt ez végig a a fejemen, de már a hátamon feküdtem, a kezeim kifeszítve és lefogva. Ő maga úgy gondolta, az ágyékomon jó helyen fog ülni. Szerintem ez nem a legjobb ötlet. Körénk omló haja simogatta a testemet, ajkai és édes, pisze orra újra a 10 mm-es közelségbe került.
Kínvallatás? Valóban az. Nézhetem angyali arcát a csábító szemeivel és telt ajkaival, lejjebb sikolhat a tekintetem és tökéletes belátást kapok lassan már fedetlen kebleire és érezhetem formás fenekét magamon. Mégsem nyúlhatok hozzá. Pedig a testem szinte egyből reagál a szituációra, a bőrőm mindenhol izzik, ahol hozzámér. Látom a szemeiben, hogy nem sokáig tudja már visszafogni magát ő sem. Rohadtul kívánom.
Elmosolyodom a parancsain, ezt már szinte nyílt kiáltásnak veszem, hogy azértis érjek hozzá. Kiszabadítom a kezeimet Wen bilincséből, majd a jobb kezem végigsimítja Wen hátát, egészen a fenekéig. Szerencsére ez a kölcsön hálóing elég rövid ahhoz, hogy gond nélkül feljebbtűrjem pár simogatással. Még egy ideig kiélvezem a tökéletes idomok érintését. Wennek látszólag tetszik a dolog, a teste kényszerűen feljebb mozdul, hogy hozzáférhessek...
Másik kezemmel a haját simogatom, majd a tarkójánál fogva közelebb húzom magamhoz és a nyakára hintek pár émelyítő csókot. Egyre feljebb haladva végül ajkaink újra találkoznak és akarva-akaratlanul a nyelvünk együtt önálló táncba kezd. Néha fel-felmordulok a mozdulataitól. Aligha bírom már sokáig cérnával.

Ekkor a madame harsány kiáltással tör be hozzánk. Mintha édes álomból rángattak volna ki, rettenetes érzés volt. Wendy hirtelen lepördült rólam, én meg ottmaradtam.. teli tesztoszteronnal.
-'Wendy drágám, arra gondoltam.... ' -kezdte volna a kövér sárkány, de egyből a szája elé is emelte a kezét és elvigyorodott. Azzal gyorsan be is csapta az ajtót, hogy egyedül hagyjon minket.

Ennyi idő nekünk, legalábbis nekem elég volt, hogy teljesen összetörve és kedvetlenül érezzem magam. Szinte már hisztis voltam. Az arcom elkomorult, a heréim meg rohadtul fájtak. Felpattantam az ágyról és a kanapé felé vettem az irányt.
- Te ott alszol, én meg itt! - jelentettem ki. Hangomból kijött, hogy hiába vitatkozik, én nem vagyok hajlandó vele aludni. Ezután lehuppantam a kanapéra, szétterpeszkedtem és hátravetettem a fejem.
- A kur*a életbe!
Vissza az elejére Go down
Vendég

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Bordély   Szer. Júl. 31, 2013 10:19 pm

Nick kezei szabadulni akartak s bevallom őszintén nem esett nehezemre szabadon engedni őket. Csak remélni mertem, hogy a testem kényeztetése a céljuk. És így is volt, keze nemsokára formás hátsómra érkezett. Sok férfi ért már hozzám hasonló szenvedéllyel de egyik érintés sem volt az övéhez fogható. És ezt jó értelemben mondom, valami mást is éreztem, melegséget belül a mellkasomban. Annyira új volt  nekem ez az érzés, hogy önkéntelenül is úgy viselkedtem mint egy első éjszakás, szűz kislány. Az arcom lángba borult, biztosan fülig elpirultam. Minden mozdulatára sóhaj tört ki a torkomból, nem beszélve a jelzésekről melyeket ágyéka környékéről kaptam. Teljesen lefagytam. Élveztem minden érintését s aprócska csókjait mígnem elért az ajkaimhoz. Akkor már valamennyire magamra találtam de azért még alaposan bele voltam süppedve abba a bizonyos rózsaszín ködös álomképbe. Kezeim mellkasára csúsztak s körmeimet húsába vájtam, felnyögött s ekkor...

Kicsapódott az ajtó. Annyira megrémültem, hogy azonnal legurultam Nickről. Elza állt az ajtóban s valami üzleti fogást akart nekem ecsetelni amikor rájött, hogy rosszkor érkezett. Vigyorogva zárta ránk az ajtót. Nem is kellett több Nicknek, felpattant az ágyról s elindult a kanapéról. Rám ordított, hogy én maradjak itt de csak bambán bámultam rá. Nehéz volt kievickélni ebből a madárcsicsergéssel meg nevetéssel s boldogsággal teli paradicsomból melybe az imént belecsöppentem. Hiszen sosem jártam még itt, szívesen maradtam volna még. A gond, hogy biztos voltam benne lehet még ennél is jobb.
Nick káromkodva levetette magát a kanapéra én meg nagy nehezen felálltam s likvidáltam a világosságot adó szerkezetet. Visszamentem az ágyhoz majd se szó se beszéd odadobtam Nicknek egy párnát meg takarót. Ezután elterültem az ágyon, hosszú ideig nem tudtam elaludni. Rendkívül tehetetlennek éreztem magam, nem tudtam hova tenni ami velem történt. Sokáig rágódtam a dolgon talán a rengeteg alkoholnak tudható be a dolog. Igen biztosan így van! Vagy talán ezt nevezik szeretetnek? Szerelemnek? Ilyen és ehhez hasonló gondolatok közepette szenderültem álomba. Az utolsó érzés amire emlékszem, hogy nagyon magányosnak éreztem magam... fáztam.
Vissza az elejére Go down
Vendég

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Bordély   Csüt. Aug. 01, 2013 1:27 am

Wendy szerencsére nem ellenkezett és nem erősködött. Csak idedobott nekem még ágyneműt is, aztán levágta a villanyt és lefeküdt. Én magam még jóideig nyitott szemmel feküdtem a kanapén. Zaklatottságom lassan elmúlt, kezdtem lenyugodni. Wendy rendszertelen lélegzetvételét hallgattam. Nála sincs minden rendben. Ez az éjszaka benne is nyomot fog hagyni. Alkohol ide vagy oda. Ez valami más volt.
Úgy döntöttem, túl zavart vagyok még mindig a gondolkodáshoz, ezért inkább alszom. Befordultam, háttal Wendynek és lecsuktam a szemeim. A kanapé kisebb volt, mint amire szükségem lett volna. Na persze, a kényelem....

Már magasan járt a nap, mikor hajlandó voltam kibotorkálni az ágyból. Felültem és megdörzsöltem álmos szemeimet. Ásítottam egy férfiasat, majd körülnéztem a szobában. Wendy ágya bevetve állt, őt magát pedig sehol sem találtam. Megijedtem, hogy a tegnap este után többet nem akar velem találkozni,vagy elmenekült. Mondjuk nem ilyen típusnak ismerem, szóval ez kevésbé lehetséges.
Felállni még nem igazán volt kedvem, ezért csak elordítottam magam.
-Wendy?!
Vissza az elejére Go down
Vendég

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Bordély   Csüt. Aug. 01, 2013 2:12 am

Nem ébredtem valami korán de még így is megelőztem Nicket. Első dolgom az volt, hogy lesétáljak a lányokhoz akik azzal leptek meg, hogy Elza segítségével bejutottak a házamba és hoztak nekem ruhát. Kissé kényelmetlenül éreztem magam ettől, le is korholtam őket amiért a cuccaim között turkáltak de a szívem mélyén azért hálás voltam. Gyorsan felöltöztem de a hajamat még nem fogtam fel. Visszamentem hozzájuk mert minden percben a nyomomban jártak, hogy olyan szépek a  ruháim meg hogy miként készítem ki az arcom ilyen megkapóra. Igen most ők is látták, hogy inkább aranyos az arcom mintsem szÄxi. De ezen könnyedén változtathatunk.
Leültem hát velük, hogy elmeséljem a Wendy West nevű táncosnő megszületését. Nem tudom mennyi idő telt el de Suzan, az egyik szőkeség szakított bennünket félbe. Azt mondta egy férfi a nevemet kiáltozza és én még csak ott sem vagyok.
- Nicki fiú - nevettem azután meghagytam a lányoknak, hogy csináljanak nekünk valami reggelit. Olyan voltam itt mint valami második madame. Ezt Elza nem bánta mindaddig míg ilyen fontos férfifogó praktikákat osztok meg az alkalmazottaival. Őt csak a pénz érdekli.

Kitártam az ajtót és egymásba fonva karjaimat immár teljes harci díszben nekidőltem az ajtófélfának. A tegnapi kislányos zavartságnak s csillogó pillantásnak már nyoma sem volt. Úgy ébredtem mintha ez a tegnapi dolog meg sem történt volna, csak egy álom volt. Egy műsor, semmi több.
- Felébredt a vitéz úr? - kérdeztem felvonva a fél szemöldököm, arcomra hamiskás mosoly kúszott.
- Ha éhes vagy le kell jönnöd a többiekhez - közöltem vele a rossz hírt.
Vissza az elejére Go down
Vendég

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Bordély   Csüt. Aug. 01, 2013 8:28 am

Még jó ideig pislogtam össze-vissza, már azon is gondolkodtam, hogy felállok és megkeresem, ami a jelenlegi nyúzott állapotomban elég megerőltető lett volna. De szerencsére a következő percben már Wen állt az ajtóban. Talpig felcicomázva. Most, hogy már láttam a természetes énjét, ez a telifestett madonna már kevésbé nyerte el a tetszésem. Így is szép volt és persze vadító. Az alakja és idomai tökéletesek. De az arca és az a csodás hosszú haja.. Nagyon hiányzott a látvány.
Ha kell minden éjjel együtt leszek vele, hogy lássam.
Felráztam magam a melankóliából meg a gondolatmenetből és felkeltem nagy nehezen az ágyról.
- Wen-wen. Az lett volna a minimum, hogy ágyba hozod a reggelit.
Megráztam a fejem közben és csettintettem egyet a nyelvemmel. Elindultam felé, le az ígért ételhez. Nem igazán kívántam mondjuk a tegnapi alkoholmennyiség után. Mindenki tudja, hogy ilyenkor az ember gyomra legkevésbé a kajára vágyik, de az eszem tudta, hogy muszáj. Sőt, ma még valamit edzenem is kéne. Jut eszembe, ígértem Wendynek valamit.
- Ma akkor találkozunk Patrickkel. - jelentettem ki. Ahogy ő is kitérőleg tartotta magát az ígéretéhez és egy bordélyba hozott az otthona helyett, én sem viszem el a rejtekhelyre. Az amúgy is felelőtlenség lenne, elég ha összehozok egy találkát Pattel.
Vissza az elejére Go down
Vendég

avatar


TémanyitásTárgy: Re: Bordély   Csüt. Aug. 01, 2013 7:06 pm

- Még mit nem - nevettem majd sarkon fordultam és lesiettem. Nick velem tartott s közben a tegnap tett igéretéhez képest azt ajánlotta fel, hogy összehoz Patrickel egy találkozót.
- Jólvan tényleg szerencsétlenkedtem tegnap... - legyintettem. Jó nekem a Veszett Kutyák vezére is, elvégre ő dönti el, hogy csatlakozhatok e vagy sem. Őt pedig elég mélyre hatóan meg tudnám győzni.
Odalent a lányok már nagyban reggeliztek, leültünk hát közéjük. Nem volt túl nagy étvágyam úgyhogy csak egy pár harapás kenyeret ettem, sonkával meg lágy tojással. Akarva akaratlanul előkúsztak a tegnap este emlékei bár tény, hogy eléggé megkoptak. Valószínűleg a töménytelen alhol tépázta meg emlékeim... tán nem is baj.
'- Mond csak Wendy drágám, mit forgatsz a csinos kis fejedben? - kérdezte Elza sunyi tekintettel miközben egy nagy falaton rágódott.
- Csak a közelgő nagy fellépésre gondoltam, jönnek új lányok. Nehéz lesz őket betanítani - hazudtam majd megráztam a fejem. Elza felhorkant. Nem tudtam eldönteni, hogy csak a mondandómról alkotott véleményét fejezi ki vagy a torkán akadt egy nagy darab hús. Nemsokára kiderült, hogy előbbiről van szó.
'- Szívesen kölcsönadok pár lányt - ajánlotta fel mire kikeredett megdöbbenve, felvont szemöldökkel néztem rá. Régi ellentét ez a kurtizánok és táncosok között. Nincs kimondva de egyszerűen ők valamilyen szinten egy alsóbb kasztba tartoznak. Sokan nem tudják megkülönböztetni egymástól a táncosnőt és a kQrvát de tény, hogy mi meg tudjuk és komoly ellentétek vannak közöttünk, alkalomadtán.
- Már ne haragudj Elza de ezek a lányok nem táncosok, szépnek szépek de... - ekkor vettem csak észre a rám szegeződő csalódottsággal fűszerezett rosszaló tekinteteket. Nem fogok mentegetőzni, ez az igazság. Felegyenesedtem majd Elzara néztem.
- Köszönjük a vendéglátást. Nagyon kedvesek voltatok - azzal megragadtam Nick karját s nem törődve azzal, hogy még enni akar e vagy sem magam után húztam egyenesen a kijárat felé. Hallottam a kupi királynőjének dühös mormogását aztán egy csattanást, valószínálag csak felkelt a helyéről.
'- Wendy West! Azonnal gyere vissza! - visította de persze eszem ágában sem volt szót fogadni. Jobb ha pucolunk. Kitéptem a bejárati ajtót s továbbra is szorítva Nick alkarját verettem a város széle felé.
- Jobb ha spurizunk! - javasoltam mivel számomra inkább úgy tűnt, hogy én vonszolom őt ahelyett, hogy Nick szedné a saját lábát.

// A város széle / Kút //
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Bordély   

Vissza az elejére Go down
 
Bordély
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vadnyugati Krónikák :: Szabadidő :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: